U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
 RUIM ASSORTIMENT
 GROOTSTE TEAMWEAR SPECIALIST
 DIRECT LEVERBAAR
 PERSONALISATIE MOGELIJK
 NIET GOED, GELD TERUG
Filters
Zoek

Aanvoerdersband

Aanvoerdersband

Teamkleding.eu biedt u een ruim aanbod in JAKO aanvoerdersbanden. De aanvoerdersbanden van Teamkleding.eu zijn er in verschillende maten, kleuren en ontwerpen. Teamkleding.eu heeft keuzen uit twee type aanvoerdersbanden: JAKO Aanvoerdersband Classico en de JAKO Aanvoerdersband. Alles om ervoor te zorgen dat de perfecte aanvoerdersband voor u in het assortiment zit.

JAKO Aanvoerdersband Classico

Teamkleding.eu biedt u de JAKO Aanvoerdersband Classico. Deze aanvoerdersband is te verkrijgen in een Junior en Senior maat. Voor beiden maten is de JAKO Aanvoerdersband Classico te verkrijgen in de kleuren: wit, rood, geel, lichtrood, groen en blauw. De aanvoerdersband word gekenmerkt aan de standaard kleur en het JAKO embleem. De JAKO Aanvoerdersband Classico is gemaakt van 100% polyester.

JAKO Aanvoerdersband

Teamkleding.eu biedt u de JAKO Aanvoerdersband. Deze aanvoerdersband is te verkrijgen in een Junior en Senior maat. De aanvoerdersband is te verkrijgen in verschillende kleuren en kleurcombinaties. De JAKO Aanvoerdersband is gemaakt van 40 % Polyester, 31 % Elasthan, 29 % Nylon.