U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
 RUIM ASSORTIMENT
 GROOTSTE TEAMWEAR SPECIALIST
 DIRECT LEVERBAAR
 PERSONALISATIE MOGELIJK
 NIET GOED, GELD TERUG
Filters
Zoek

Handschoenen

Handschoenen

Teamkleding.eu heeft een groot assortiment handschoenen van JAKO. De handschoenen van JAKO zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en stoffen. Teamkleding.eu biedt u de volgende handschoenen; JAKO spelershandschoenen, JAKO Fleece handschoenen, JAKO Functionele handschoenen, JAKO Functionele handschoenen gemeleerd en de JAKO Handschoen Pro. Alles om ervoor te zorgen dat de perfecte handschoenen voor u in het assortiment zitten.

JAKO spelershandschoenen

De JAKO spelershandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ook zijn de JAKO spelershandschoenen beschikbaar in de volgende kleuren: rood, blauw en zwart. Kenmerkend aan de handschoenen zijn de grip noppen aan de uiteinde van de vingers. De JAKO spelershandschoenen zijn gemaakt van microfleece en 100% polyester.

JAKO Fleece handschoenen

De JAKO Fleece handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De JAKO Fleece handschoenen zijn verkrijgbaar in de kleur zwart. Kenmerkend aan de handschoenen is de dikheid van de stof waardoor de handschoenen goed warm blijven. De JAKO Fleece handschoenen zijn gemaakt van microfleece en 100% polyester.

JAKO Functionele handschoenen

De JAKO Functionele handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De JAKO Functionele handschoenen zijn alleen te verkrijgen in het zwart. Kenmerkend aan de handschoenen zijn de siliconen dots op de uiteinde van de vingers. Ook prijkt het JAKO embleem op de buitenzijde van de handschoen. De JAKO Functionele handschoenen zijn gemaakt van 100% polyester.

JAKO Functionele handschoenen gemeleerd

De JAKO Functionele handschoenen gemeleerd zijn beschikbaar in verschillende maten. De JAKO Functionele handschoenen gemeleerd zijn verkrijgbaar in het grijs. Kenmerkend aan de handschoenen zijn de grip patronen die vast zitten aan de binnenkant van de handschoen. Ook prijkt het JAKO Embleem op de wijsvinger. De JAKO Functionele handschoenen gemeleerd zijn gemaakt van polyester.

JAKO Handschoen Pro

De JAKO Handschoen Pro zijn beschikbaar in verschillende maten. De JAKO Handschoen Pro is verkrijgbaar in het grijs. Kenmerkend aan de handschoenen is het blauwe logo wat prijkt op de wijsvinger. Ook is de JAKO Handschoen Pro gemaakt van een warme fleece stof.