U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
 RUIM ASSORTIMENT
 GROOTSTE TEAMWEAR SPECIALIST
 DIRECT LEVERBAAR
 PERSONALISATIE MOGELIJK
 NIET GOED, GELD TERUG
Filters
Zoek

Mutsen

Mutsen

Teamkleding.eu heeft een groot assortiment mutsen van JAKO. De mutsen op Teamkleding.eu zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en stoffen. Teamkleding.eu biedt u de JAKO Fleece beanie muts, JAKO Omkeerbare gebreide muts, JAKO Muts pro en de JAKO Functionele muts. Alles om ervoor te zorgen dat de perfecte muts voor u in het assortiment zit.

JAKO Fleece beanie muts

De JAKO Fleece beanie muts is verkrijgbaar in een Junior maat en een Senior maat. De JAKO Fleece beanie muts is voor zowel de Junior als de Senior maat beschikbaar in de volgende kleuren: rood, geel, blauw, zwart en groen. De JAKO Fleece beanie muts is gemaakt van micorfleece en 100% polyester. Kenmerkend aan de JAKO Fleece beanie muts is de zachtheid en het zwarte JAKO embleem.

JAKO Omkeerbare gebreide muts

De JAKO Omkeerbare gebreide muts is verkrijgbaar in een Junior maat en een Senior maat. De JAKO Omkeerbare gebreide muts is voor zowel de Junior als de Senior maat beschikbaar in de volgende kleuren: rood, blauw, zwart en grijs. De JAKO Omkeerbare gebreide muts is gemaakt van 100% Polyacryl en is gebreid. Kenmerkend aan de JAKO Omkeerbare gebreide muts is dat de muts op beide kanten te dragen is en het zwarte JAKO embleem.

JAKO Muts pro

De JAKO Muts pro is verkrijgbaar in een Junior maat en een Senior maat. De JAKO Muts pro is voor zowel de Junior als de Senior maat alleen te verkrijgen in de kleur grijs. De JAKO Muts pro is gemaakt van micorfleece en 100% polyester. Kenmerkend aan de JAKO Muts pro is het blauwe JAKO embleem aan de zijkant van de muts en het woord: JAKO in het blauw op de voorkant van de muts.

JAKO Functionele muts

De JAKO Functionele muts light is beschikbaar in een Senior maat. De JAKO Functionele muts is beschikbaar in de kleur zwart. De JAKO Functionele muts is gemaakt van fleece waardoor deze extra zacht is. Kenmerkend aan de JAKO Funftionele muts is het witte JAKO embleem en het witte woord: JAKO op de voorkant van de muts.