U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
 RUIM ASSORTIMENT
 GROOTSTE TEAMWEAR SPECIALIST
 DIRECT LEVERBAAR
 PERSONALISATIE MOGELIJK
 NIET GOED, GELD TERUG
Filters
Zoek

Scheenbeschermers

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Scheenbeschermers

Teamkleding.eu biedt u een ruim aanbod JAKO scheenbeschermers. De scheenbeschermers van JAKO zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, maten en tegen een lage prijs. Teamkleding.eu biedt u verschillende soorten scheenbeschermers, deze zijn de JAKO Scheenbeschermer Galaxy Light, JAKO Scheenbeschermer Prestige Kevlar Combi, JAKO Scheenbeschermer Striker, JAKO Scheenbeschermer Prestige Kevlar Duo en de JAKO Prestige Kevlar Solo. Teamkleding.eu biedt u ook scheenbeschermerhouders en vervangkousen. Alles om ervoor te zorgen dat de perfecte scheenbeschermer voor u in het assortiment zit.

JAKO Scheenbeschermer Galaxy Light

Teamkleding.eu biedt u de JAKO Scheenbeschermer Galaxy Light. Deze grijs, gele beschermer is beschikbaar in twee kindermaten en drie herenmaten. Deze lichte JAKO scheenbeschermer krijgt u met een kous en is gemaakt van de volgende materialen: Ergonomisch gevormde harde schaal, EVA-schuim voor optimaal draagcomfort en de Kous uit elastische Polyester-Spandex voor een stabiele pasvorm. Op de grijse kous staat JAKO in het geel afgebeeld. De gele scheenbeschermer is voorzien van een grijs JAKO embleem.

JAKO Scheenbeschermer Prestige Kevlar Combi

Teamkleding.eu biedt u de JAKO Scheenbeschermer Prestige Kevlar Combi. Deze zwart, blauwe scheenbeschermer is beschikbaar in de maten M en L. Deze scheenbeschermer kenmerkt zich aan het feit dat de compressiekous en de protectiepads aan elkaar vast zijn genaaid. De JAKO scheenbeschermer is gemaakt van de volgende materialen: Compressiekous voor perfecte pasvorm, Schokabsorberende protectiepads, Flexibel visco-elastisch polyurethaan schuim, Roosterstructuur voor een aangepaste pasvorm, Beschermende KEVLAR-laag. Op de zwarte scheenbeschermer pronkt in het blauw het woord JAKO.

JAKO Scheenbeschermer Striker

Teamkleding.eu biedt u de JAKO Scheenbeschermer Striker. Deze zwart, blauwe scheenbeschermer is beschikbaar in verschillende maten. De High-Performance scheenbeschermer met kous is ergonomisch gevormd, uitneembaar en heeft een zachte schelp voor maximale bescherming. Ook is de kous elastisch en gemaakt van ademend materiaal met compressie-effect.

JAKO Scheenbeschermer Prestige Kevlar Duo

Teamkleding.eu biedt u de JAKO Scheenbeschermer Prestige Kevlar Duo. Deze zwart, rode scheenbeschermer is beschikbaar in de maten M en L en kenmerkt zich aan de compressiekous en protectiepads die afzonderlijk van elkaar zijn. De JAKO scheenbeschermer is gemaakt van de volgende materialen: Compressiekous voor perfecte pasvorm, Flexibel visco-elastisch polyurethaan schuim, Schokabsorberende protectiepads, Roosterstructuur voor een aangepaste pasvorm, Beschermende KEVLAR-laag.

JAKO Scheenbeschermer Prestige Kevlar Solo

Teamkleding.eu biedt u de JAKO Scheenbeschermer Prestige Kevlar Solo. Deze zwart, gele scheenbeschermer is beschikbaar in de maten M en L en kenmerkt zich aan de Protectiepads. De JAKO scheenbeschermrer is gemaakt van de volgende materialen: Flexibel visco-elastisch polyurethaan schuim, Schokabsorberende protectiepads, Roosterstructuur voor een aangepaste pasvorm, Beschermende KEVLAR-laag. Deze scheenbeschermer is zonder sok.

 

 

Filter by:

Clear All
  • Blauw
  • Geel
  • Groen
  • Rood
  • Wit
  • Zwart