U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
 RUIM ASSORTIMENT
 GROOTSTE TEAMWEAR SPECIALIST
 DIRECT LEVERBAAR
 PERSONALISATIE MOGELIJK
 NIET GOED, GELD TERUG
Filters
Zoek

Voetbalshirts

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Voetbalshirts

Er is een enorm groot assortiment aan JAKO en Robey voetbalshirts en wij verkopen ze allemaal! De soorten zijn verkijgbaar in alle volwassen maten S, M, L, XL, XXL en XXXL. Hieronder zijn de verschillende soorten shirts op basis van de print op het shirt bij elkaar in een categorie gezet en kort toegelicht. Check HIER ook de voetbalbroekjes die bij de voetbalshirts horen en HIER de voetbalkousen!

Blanco shirts

De Classico, Performance, Score, Striker, Team en Catch shirts zijn de ‘blanco’ shirts. Deze shirts hebben geen strepen, stippen of andere kleuren maar zijn 1 kleur en hebben kleine details op de schouders of bij het performance shirt op de borst. Deze shirts zijn in veel kleuren beschikbaar en kunnen bedrukt worden met naam, logo en sponsor naar keuze.

Dik gestreepte shirts

De Legendary, Milan, Porto, Santos, Winner en Anniversary shirts bevatten dikke strepen. Al deze shirts hebben kleine details op de borst of schouders. Het Legendary shirt heeft horizontale strepen. Het Milan shirt heeft verticale strepen waarbij de strepen rond de borst stoppen, waardoor er een kleine open ruimte ontstaat, en rond midden ribbenkast weer doorlopen. Het Porto shirt heeft verticale strepen die licht zichtbaar zijn en minder opvallen dan bij de andere gestreepte shirts. Het Santos shirt heeft verticale strepen met het midden van het shirt leeg voor eventuele sponsoren. Het Winner shirt verticale strepen en blanco mouwen. En tot slot heeft het Anniversary shirt twee dikke strepen schuin vanaf de linkerschouder naar de rechterheup lopen in twee verschillende kleuren. Deze shirts zijn in veel kleuren beschikbaar en kunnen bedrukt worden met naam, logo en sponsor naar keuze.

Dun gestreepte shirts

De Pinstripe en het Sartorial shirt hebben dunne strepen op het shirt. Beide shirts hebben dezelfde hals en het logo van Robey op dezelfde plek. Het verschil zit hem in de plaatsing van de dunne strepen. Het Pinstripe voetbalshirt kent dunne verticale lijnen op het shirt en op de mouwen. Het Sartorial shirt heeft daarentegen dunne verticale strepen (2 dunne direct onder elkaar), die ook doorlopen op de mouwen. Beide shirts zijn in veel kleuren beschikbaar en kunnen bedrukt worden met naam, logo en sponsor naar keuze. 

Twee kleuren shirts

De Icon en het Leeds shirt bevatten twee kleuren. Het middenstuk van het shirt is 1 bepaalde kleur en de mouwen zijn een andere kleur. De mouwen zijn dezelfde kleur als de ronde hals en de details aan de onderkant van de mouwen. Verder staat bij beide shirts het logo op de rechterborst. Het verschil tussen de twee shirts is dat het Leeds shirt van JAKO is en het Icon voetbalshirt van Robey.

Shirts met kraag

De Kick Off en het Hattrick shirt hebben beide een klassieke kraag hals. Beide shirts zijn verkrijgbaar in korte en lange mouwen en hebben het logo van het merk op dezelfde plek staan. Het verschil tussen deze twee shirts is dat het Kick Off voetbalshirt knopen heeft bij de kraag en het Hattrick shirt een v-hals. Beide shirts zijn in veel kleuren beschikbaar en kunnen bedrukt worden met naam, logo en sponsor naar keuze.

Filter by:

Clear All
Min: 9,00 (EUR) Max: 38,00 (EUR)
9 38
 • Beige
 • Blauw
 • Geel
 • Grijs
 • Groen
 • Oranje
 • Paars
 • Rood
 • Roze
 • Wit
 • Zwart